Uw woning kopen begint hier

Een aankoopmakelaar? “Een huis kopen kun je toch gewoon zelf”, is een zin die je vast vaak hoort. En ja, je kunt het natuurlijk ook zonder aankoopmakelaar, maar zeker in deze tijd kan een aankoopmakelaar echt het verschil maken tussen het wel of niet kopen van jouw droomhuis. De kruiwagen die je in deze tijd nodig gaat hebben. Wij helpen je daar graag bij.

Professioneel, goede contacten, duidelijke afspraken, gedreven; zomaar enkele kreten die bij ons passen. Meer dan 16 jaar ervaring in de Parkstad regio (Heerlen, Landgraaf, Voerendaal, Brunssum, Kerkrade, Simpelveld en Beekdaelen), niet alleen als verkoopmakelaar, maar dus ook als aankoopmakelaar.

We stellen een persoonlijk plan van aanpak op.
Droomhuis gevonden? Dan is het tijd voor de grote makelaarsvraagstukken, zoals onder andere de staat van de woning, bestemmingsplannen, verontreiniging of funderingsproblematiek. Bij een appartement wordt ook gekeken naar de stukken van Vereniging van Eigenaren. Een koper handelt vaak vanuit emotie, wij zijn er om te kijken naar de praktische kant.

Zo adviseren we je graag, bekijken samen de woning, controleren de koopovereenkomst, adviseren over wel of geen bouwkundige keuring, adviseren over de juiste notariskeuze. Er komt gewoon heel veel kijken bij het kopen van een woning. En net nu, in deze oververhitte woningmarkt, kunnen wij jouw kruiwagen zijn, het verlengstuk naar je nieuwe thuis. Je hoort vandaag de dag al snel dat je op de reservelijst komt te staan. Wij zorgen ervoor dat je toch nog kunt gaan kijken in veel gevallen.

Bel mij terug

Wenst u graag teruggebeld te worden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Samenwerken
begint hier!

Geïnteresseerd in onze diensten? Laten we kennismaken! Neem vrijblijvend contact met ons op en kom in contact.