Uw woning verkopen begint hier

Consten Vastgoed verkoopt geen “huis” maar een “thuis”. Dat uit zich in een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en maatwerk. Iets wat ook door kandidaat-kopers wordt gewaardeerd en het resultaat ten goede komt.

Uw huis is uw trotse bezit dat met zorg behandeld moet worden. Samen met u kijken wij wat voor uw situatie wenselijk is en bereiden wij de verkoop goed voor. Wij kijken niet alleen naar cijfers en vierkante meters, maar verder ook naar de sfeer, het gevoel en de emotie. Al deze kenmerken bepalen mede de waarde én verkoopsnelheid van uw woning.

Belangrijk is dat kopers uw woning weten te vinden en een goede eerste indruk krijgen. Daarvoor maken wij, in overleg met u, een uitgebreide verkooppresentatie. Natuurlijk bieden wij uw woning aan op FUNDA en andere belangrijke woningsites. Echter soms is een stille verkoop de juiste impuls voor een goed resultaat. IEDER HUIS IS UNIEK EN VERDIENT EEN PASSENDE VERKOOPTACTIEK. 
 
Veelvuldige en open communicatie tussen verkoper en makelaar is hierbij een “must”. Na een perfecte verkoopvoorbereiding wordt uw woning gegarandeerd goed gevonden online en kan de spannende fase van “bezichtigen” beginnen.  Wij nemen uitgebreid de tijd voor een bezichtiging, ook al zijn het er twintig, zodat de eerste indruk van een kijker van “oppervlakkig” naar “grondig” gaat. Wij gaan altijd voor het beste verkoopresultaat en verliezen het belang van onze opdrachtgever nooit uit het oog. Afspraken worden zorgvuldig vastgelegd en gecontroleerd waarbij wij u tot zelfs ná het bezoek aan de notaris als een betrokken makelaar begeleiden.

Wat wij voor u kunnen betekenen leggen wij u graag uit in een oriënterend en vrijblijvend gesprek.

Verkopen in 8 stappen

Stap 1. Kennismaking & waardebepaling

Stap 2. Verkoopplan opstellen

Stap 3. Huis verkoop klaar maken

Stap 4. Bezichtigingen

Stap 5. Onderhandelingen

Stap 6. Koopovereenkomst

Stap 7. Notaris

Stap 8. Voorlopig afscheid

Gratis waardebepaling

Plannen om te verkopen?
Graag een second opinion?
Of gewoon nieuwsgierig naar je woningwaarde?
Maak dan nu een afspraak voor een GRATIS WAARDEBEPALING!

Samenwerken
begint hier

Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak om kennis te maken!